Избери своя паркет само с 3 клика

Трислоен паркет 3 strips

Светъл паркет

Трислоен паркет Бук Алегро Балтик Бял

Трислоен паркет Бук Алегро Балтик Бял

Цена: 80 лв/кв.м

Светъл трислоен паркет с горен слой от Бук. Клас Алегро Балтик Бял.

Паркет „Бук Алегро Балтик – бял” за изисканите клиенти

Превъзходната ни светла серия натурални паркети продължава с „Бук Алегро Балтик – бял”, който ще предложи много приятни и отпускащи мигове във вашите домове. Паркетът представлява впечатляваща комбинация от дървесен вид бук и висококачествени материали, които ще отговорят на желанията ви за изискана визия на различните домашни или офис помещения.

Монтажът на този модел подова настилка е бърз и ефективен като дори не се изисква лепене. Подовото покритие може да влезе в експлоатация само брони минути, след полагането му в избраната от вас стая.

След като видите крайния резултат ще въздъхнете с облекчение, тъй като най-сетне ще може да разчитате на максимум стил в дома или фирмата. Този продукт се предлага на разумна цена, срещу която получавате скандинавско качество, дългосрочна гаранция и не на последно място висша мода при обзавеждането.

Покупката на „Бук Алегро Балтик – бял” ще ви вдъхнови за избора на подходящи мебели, с които стаите ви ще оживеят. Дизайнът на паркета се комбинира с различни цветове на стени и мебели, което ще ви даде възможност да експериментирате.

Колкото до устойчивостта на подовата настилка вие може да сте сигурни, че няма да имате проблеми десетки години наред. Производителността е гарантирана от Boen Норвегия, както и на всички останали продукти в нашия уеб сайт.

Бъдете сигурни, че купувайки този нов модел вие правите правилен избор за домашния уют и бизнеса си. В случай, че искате да зададете допълнителни въпроси свържете се с нас на посочените в главното меню контакти. Желаем ви светло бъдеще и успех.

Дървесен вид: Бук

Клас: Алегро Балтик Бял

Колекция: Longstrip

Обработка:    Еколайн, олиран, Бял

Сглобка: Boen X-press Clic

Размери: 14 x 209 x 2200 мм

Арт. номер:BDGV8WTD

Производител: Boen Норвегия

 

Паркет дизайнер

Floorstudio ви дава възможност да изберете вашият паркет чрез перфектно визуализиране в няколко различни стаи.

Паркет дизайнер

Изпратете Вашето запитване

Вашето Име

Вашият Email

Запитване

Въведете изображението:
captcha

Добри предложения

Тук ще ви представяме нашите най-добри ценови предложения. Посетете страницата на избраният от вас продукт за да се запознаете с подробностите.

<< >>

Полезна информация

Паркетът е изключително важна част от обзавеждането на вашият дом . Важно е да знаете основни правила за качествен монтаж и поддръжка. Тук можете да потърсите и вдъхновение, разглеждайки нашата галерия или тествайте харесваният от вас модел в Паркет дизайнера.

Монтаж

Монтажът на паркета е изключително важен. Вижте как трябва да се прави.

Галерия

Галерия

Паркет Дизайнер

Floorstudio е прекрасен инструмент, който можете да използвате за да разберете, как ще изглежда вашият предпочитан паркет в различни стаи и в
Wordpress web design & SEO
Позвънете ни.
Посетете ни.