Избери своя паркет само с 3 клика

Трислоен паркет 3 strips

Светъл паркет

Паркет Ясен Концерто

Паркет Ясен Концерто

Цена: 174 лв/кв.м

Светъл трислоен паркет с горен слой от Ясен. Клас Концерто.

Паркет „Ясен Концерто” – здравина и комфорт

Скандинавският паркет „Ясен Концерто” гарантира здравина и комфорт за всички, които искат да сложат нова подова настилка в дома или офиса. Този светъл трислоен паркет ще задоволи и най-капризните ви изисквания за дизайн и качество.

Горният слой на този модел е от дървесен вид Ясен клас Концерто. Производител на паркета е Boen Норвегия като това е един от най-търсените модели през последните няколко години.

Чрез системата нут и перо се извършва бързото и лесно съединяване на дървените части. Именно поради тази причина настилката се монтира лесно и вие може да я използвате буквално броени минути след полагането и.

След монтирането на модела вие ще почувствате внезапен прилив на свежест вкъщи или във вашия офис. Светлите тонове и фините нишки на подовото покритие ще обогатят помещенията ви и ще ги направят по чаровни от всякога.

Благодарение на натуралният вид, който излъчва ясенът, този паркет се вписва във всякакви видове интериори. Моделът е подходящ както за дома, така и за вашият офис като ще им придаде модерен облик и ще ви осигури един наистина здрав под.

Паркетът „Ясен Концерто” се препоръчва за силно натоварени помещения, което означава, че е едно чудесно решение за фирми и институции посещавани от хиляди клиенти всеки ден. Подовата настилка ще придаде квалитетна визия на помещенията ви и ще задържи вашите гости за по-дълго време.

Закупувайки този скандинавки паркет вие правите една чудесна инвестиция в обзавеждането на апартамента, вилата или работното място. Изберете градския лукс носещ името „Ясен Концерто” още в днешния ден.

Дървесен вид: Ясен

Клас: Концерто

Колекция: Longstrip

Обработка:    спортен лак

Сглобка: нут и перо

Размери: 21 x 139 x 2200 мм

Арт. номер: AS377TLD

Производител: Boen Норвегия

 

Паркет дизайнер

Floorstudio ви дава възможност да изберете вашият паркет чрез перфектно визуализиране в няколко различни стаи.

Паркет дизайнер

Изпратете Вашето запитване

Вашето Име

Вашият Email

Запитване

Въведете изображението:
captcha

Добри предложения

Тук ще ви представяме нашите най-добри ценови предложения. Посетете страницата на избраният от вас продукт за да се запознаете с подробностите.

<< >>

Полезна информация

Паркетът е изключително важна част от обзавеждането на вашият дом . Важно е да знаете основни правила за качествен монтаж и поддръжка. Тук можете да потърсите и вдъхновение, разглеждайки нашата галерия или тествайте харесваният от вас модел в Паркет дизайнера.

Монтаж

Монтажът на паркета е изключително важен. Вижте как трябва да се прави.

Галерия

Галерия

Паркет Дизайнер

Floorstudio е прекрасен инструмент, който можете да използвате за да разберете, как ще изглежда вашият предпочитан паркет в различни стаи и в
Wordpress web design & SEO
Позвънете ни.
Посетете ни.