Избери своя паркет само с 3 клика

Трислоен паркет 3 strips

Светъл паркет

Паркет Ясен Анданте

Паркет Ясен Анданте

Цена: 111 лв/кв.м

Светъл трислоен паркет с горен слой от Ясен. Клас Анданте.

Паркет „Ясен Анданте” обещава дълъг живот

Ако търсите паркет с гарантирано дълъг живот то моделът „Ясен Анданте” ще отговори по великолепен начин на вашите изисквания. Нещо повече, подовата настилка от дървесен вид Ясен се предлага с дълга гаранция и вие може да я подмените в случай на счупване или проблем от друг характер.

До този момент бяхме свикнали, че някои от по-здравите паркети, компенсират от визията си, но при „Ясен Анданте” нещата стоят другояче. Това е една свежа настилка със скандинавски привкус, която ще спомогне за вашият блестящ апартамент и/или офис.

Продуктът се монтира бързо и лесно, както и повечето паркети презентирани в сайта ни. Веднага след монтажа вие може да използвате новия си под и да се насладите на високата му производителност.

Благодарение на светлите нюанси и атрактивни шарки „Ясен Анданте” ще се приспособи към всяка една обстановка и обзавеждане. Няма значение какви са вашите мебели, тъй като този паркет отива на почти всякакъв домашен или бизнес интериор.

Превърнете дома си в приятно място за живеене, което впечатлява с оригиналния си под. Използвайки този модел паркет вие залагате на висшия дизайн и мебелировка.

Направете дома си по-чист и светъл избирайки именно „Ясен Анданте” и неговото позитивно въздействие върху домашната атмосфера.

Вярваме, че това е едно страхотно решение за слабо и средно натоварените ви помещения, така че не се колебайте да го закупите на една реална цена отговаряща на качеството, което ще получите. Направете дома ви по-светъл и модерен за дълго време с поредния супер паркет, който предлагаме в нашия сайт www.floordesign.bg.

Дървесен вид: Ясен

Клас: –

Колекция: Longstrip

Обработка:    Еколайн

Сглобка: Boen X-press Clic

Размери: 14 x 209 x 2200 мм

Арт. номер:ASGV3HTD

Производител: Boen Норвегия

 

Паркет дизайнер

Floorstudio ви дава възможност да изберете вашият паркет чрез перфектно визуализиране в няколко различни стаи.

Паркет дизайнер

Изпратете Вашето запитване

Вашето Име

Вашият Email

Запитване

Въведете изображението:
captcha

Добри предложения

Тук ще ви представяме нашите най-добри ценови предложения. Посетете страницата на избраният от вас продукт за да се запознаете с подробностите.

<< >>

Полезна информация

Паркетът е изключително важна част от обзавеждането на вашият дом . Важно е да знаете основни правила за качествен монтаж и поддръжка. Тук можете да потърсите и вдъхновение, разглеждайки нашата галерия или тествайте харесваният от вас модел в Паркет дизайнера.

Монтаж

Монтажът на паркета е изключително важен. Вижте как трябва да се прави.

Галерия

Галерия

Паркет Дизайнер

Floorstudio е прекрасен инструмент, който можете да използвате за да разберете, как ще изглежда вашият предпочитан паркет в различни стаи и в
Wordpress web design & SEO
Позвънете ни.
Посетете ни.