Избери своя паркет само с 3 клика

Трислоен паркет 3 strips

Светъл паркет

Паркет Ясен Алегро Балтик

Паркет Ясен Алегро Балтик

Цена: 90 лв/кв.м

Светъл трислоен паркет с горен слой от Ясен. Клас Алегро Балтик.

Паркет „Ясен Алегро Балтик” – естествен и красив

Ако търсите натурален паркет, с който да обзаведете дома или офиса си, то не подминавайте модела „Ясен Алегро Балтик”, тъй като той е една стилна комбинация към цялостната ви мебелировка. Заложете на пословичното норвежко качество, както постъпиха стотици хиляди потребители в цяла Европа.

Ние представяме тази подова настилка за онези от вас, които обичат чистотата, пространството и свежите цветове като в случай, че държите на тези три компонента, този модел е изработен специално за вас и може да го поръчате без никакви колебания.

Светлите паркети от дървесен вид ясен се монтират лесно и предлагат висока издръжливост. Почистването им е детска игра като от вас се изискват най-много десетина свободни минути. Селектирайки този вид паркет, вие получавате естествена визия на помещенията ви и чувство за повече свобода.

Ако сте използвали обикновени паркети или балатуми, бързо ще усетите разликата монтирайки „Ясен Алегро Балтик” в апартамента или на работното място. Елегантността и оригиналната изработка се забелязват с просто око, както ще се уверите и от публикуваните снимки.

Подовата настилка от ясен е 100% натурална и стои чудесно в комбинация с широка гама мебели. Изберете най-добрата конфигурация и се радвайте на финалния резултат.

И ако все още не сте сигурни, дали това е моделът подово покритие, което търсите заповядайте при нас за да ви консултираме безплатно и да разгледате предложенията ни. Ще се радваме ако имаме принос за изграждане на уюта в семейството или на работното място. Благодарим ви, че избрахте именно нашите продукти, на добър час!

Дървесен вид: Ясен

Клас: Алегро Балтик

Колекция: Longstrip

Обработка:    Еколайн, олиран

Сглобка: Boen X-press Clic

Размери: 14 x 209 x 2200 мм

Арт. номер:ASGV8HTD

Производител: Boen Норвегия

 

Паркет дизайнер

Floorstudio ви дава възможност да изберете вашият паркет чрез перфектно визуализиране в няколко различни стаи.

Паркет дизайнер

Изпратете Вашето запитване

Вашето Име

Вашият Email

Запитване

Въведете изображението:
captcha

Добри предложения

Тук ще ви представяме нашите най-добри ценови предложения. Посетете страницата на избраният от вас продукт за да се запознаете с подробностите.

<< >>

Полезна информация

Паркетът е изключително важна част от обзавеждането на вашият дом . Важно е да знаете основни правила за качествен монтаж и поддръжка. Тук можете да потърсите и вдъхновение, разглеждайки нашата галерия или тествайте харесваният от вас модел в Паркет дизайнера.

Монтаж

Монтажът на паркета е изключително важен. Вижте как трябва да се прави.

Галерия

Галерия

Паркет Дизайнер

Floorstudio е прекрасен инструмент, който можете да използвате за да разберете, как ще изглежда вашият предпочитан паркет в различни стаи и в
Wordpress web design & SEO
Позвънете ни.
Посетете ни.