Избери своя паркет само с 3 клика

Трислоен паркет 3 strips

Светъл паркет

Паркет Клен Концерто

Паркет Клен Концерто

Цена: 199 лв/кв.м

Светъл трислоен паркет с горен слой от Клен. Клас Концерто.

Паркет „Клен Концерто” – един отличен избор

Трислойният паркет „Клен Концерто” е един отличен избор за всяко домакинство. Скандинавският стил на светлия паркет ще създаде чудесна атмосфера във вашия дом или офис. Освен, че ще придаде свежест на вашите помещения, паркетът „Клен Концерто” е направен по последните модни тенденции за обзавеждане.

Почувствайте градския стил идващ от съвременният скандинавски паркет „Клен Концерто”, който впечатлява със своята изтънченост и разкош. Монтирайки тази подова настилка, вие ще се радвате на повече елегантност за избраната от вас стая.

Този модел паркет намира голямо приложение, при частни и корпоративни кабинети, той гарантира на ползвателите луксозна обстановка и чудесна визия за всички познати видове помещения.

Представеното подово покритие ще ви помогне да се докоснете, до европейския бит и култура. Вашите домове ще придобият вид достоен за уважение, така че да бъдете горди стопани, когато посрещате своите гости и приятели вкъщи.

Всичко, което написахме до този момент е само малка част от онова, което може да очаквате закупувайки презентирания вид под. За нас бе важно да ви запознаем с това супер актуално решение на една съгласете се прекрасна цена, която трудно можем да видим в останалите магазини.

Какво научихме до тук?

Можем да обобщим, че комбинацията от светли нюанси, клен и материали като стъкло и бетон формират паркета „Клен Концерто” като един отличен избор за всички, които държат на качествения дизайн. Насладете се на скандинавската изработка и придайте повече чар на вашия дом или работно място. Научете още за модела като се свържете с нас използвайки телефоните за контакти.

Дървесен вид : Клен

Клас: Концерто , Контракт

Колекция: Longstrip, Strongline

Обработка:    Лакиран, Спортен лак

Сглобка: нут – перо

Размери: 21 x 139 x 2200 мм

Арт. номер: MA377TLD

Производител: Boen Норвегия

 

Паркет дизайнер

Floorstudio ви дава възможност да изберете вашият паркет чрез перфектно визуализиране в няколко различни стаи.

Паркет дизайнер

Изпратете Вашето запитване

Вашето Име

Вашият Email

Запитване

Въведете изображението:
captcha

Добри предложения

Тук ще ви представяме нашите най-добри ценови предложения. Посетете страницата на избраният от вас продукт за да се запознаете с подробностите.

<< >>

Полезна информация

Паркетът е изключително важна част от обзавеждането на вашият дом . Важно е да знаете основни правила за качествен монтаж и поддръжка. Тук можете да потърсите и вдъхновение, разглеждайки нашата галерия или тествайте харесваният от вас модел в Паркет дизайнера.

Монтаж

Монтажът на паркета е изключително важен. Вижте как трябва да се прави.

Галерия

Галерия

Паркет Дизайнер

Floorstudio е прекрасен инструмент, който можете да използвате за да разберете, как ще изглежда вашият предпочитан паркет в различни стаи и в
Wordpress web design & SEO
Позвънете ни.
Посетете ни.