Избери своя паркет само с 3 клика

Трислоен паркет 3 strips

Светъл паркет

Паркет Клен Анимозо Рустик

Паркет Клен Анимозо Рустик

Цена: 114 лв/кв.м

Светъл трислоен паркет с горен слой от Клен. Клас Анимозо Рустик.

Паркет “Клен Анимозо Рустик” на вашите услуги

Искате ли да обзаведете апартамента си по скандинавски образец? А знаете ли, че може да закупите чудесния светъл паркет „Клен Анимозо Рустик” на една наистина чудесна цена?

Представяме ви тази чудесна подова настилка произведена от Boen Норвегия, която със сигурност ще погали сетивата ви. Паркетът ще стои разкошно във всякакви видове домашна или професионална обстановка, така че може да му гласувате пълното си доверие.

Шарките му се вписват във възможно всякакви интериорни комбинации като вие може да проверите това използвайки автоматичния ”дизайнер” в сайта ни.

Настилката се монтира лесно и за кратко време като лепенето дори не е задължително.

Какво по-хубаво от това да придадете нов елегантен вид на използваните от вас помещения без да губите излишно време.

Светлият паркет от дървесен вид Клен има много достойнства, които вие ще откриете в случай, че изберете модела. Ние препоръчваме употребата му за слабо и средно натоварени помещения като гарантираме неговата износоустойчивост.

Бъдете в крак с градската мода и накарайте дома ви да заблести с очарование. На вашите услуги се явява топ предложението ни „Клен Анимозо Рустик”, което може да поръчате още сега. Очакваме вашите обаждания и коментари относно актуалното ни предложение.

Ако още не сте сигурни в това дали да изберете този паркет, то вижте и се запознайте с неговите характеристики по-надолу. Там вие ще прочетете пълни подробности относно лаковете и материалите използвани за направата му.

Можем да обобщим, че купувайки този свеж модел вие инвестирате в модерните дизайнерски решения за обзавеждане на домове и офиси. Желаем ви всичко добро и очакваме заявките ви.

Дървесен вид: Клен

Клас: Анимозо, Рустик

Колекция: Longstrip

Обработка:    Олиран, Натурал Ойл

Сглобка: Boen X-press Clic

Размери: 14 x 209 x 2200 мм

Арт. номер: MAGV4HTD

Производител: Boen Норвегия

Паркет дизайнер

Floorstudio ви дава възможност да изберете вашият паркет чрез перфектно визуализиране в няколко различни стаи.

Паркет дизайнер

Изпратете Вашето запитване

Вашето Име

Вашият Email

Запитване

Въведете изображението:
captcha

Добри предложения

Тук ще ви представяме нашите най-добри ценови предложения. Посетете страницата на избраният от вас продукт за да се запознаете с подробностите.

<< >>

Полезна информация

Паркетът е изключително важна част от обзавеждането на вашият дом . Важно е да знаете основни правила за качествен монтаж и поддръжка. Тук можете да потърсите и вдъхновение, разглеждайки нашата галерия или тествайте харесваният от вас модел в Паркет дизайнера.

Монтаж

Монтажът на паркета е изключително важен. Вижте как трябва да се прави.

Галерия

Галерия

Паркет Дизайнер

Floorstudio е прекрасен инструмент, който можете да използвате за да разберете, как ще изглежда вашият предпочитан паркет в различни стаи и в
Wordpress web design & SEO
Позвънете ни.
Посетете ни.