Избери своя паркет само с 3 клика

Трислоен паркет 3 strips

Светъл паркет

Паркет Клен Анданте Бял

Паркет Клен Анданте Бял

Цена: 132 лв/кв.м

Светъл трислоен паркет с горен слой от Клен, клас Анданте, бял.

Паркет „Клен Анданте Натюр бял” – античност и качество

Бялото оцветяване на паркета „Клен Анданте Натюр” има за цел да придаде на клиентите усещане за античност, което отговаря на последните модни тенденции, сред популярните видове подови настилки в Европа и не само. Освен от гледна точка на модата белите багри предпазват използваното дърво от загуба на цвят.

Паркетът „Анданте Натюр” е светъл, съставен от три слоя с горен слой от Клен. Подовата настилка съчетава три ленти в един модул и се препоръчва, за средно или слабо натоварени помещения.

Скандинавският финес на този модел се крие най-вече в белия му цвят. Античността е залегнала в основата на паркета и ще бъде прихваната от всеки, който пожелае да закупи настилката. Вие ще получите максимално чувство за комфорт в стил ”старата норвежка школа”.

Разчупете монотипа използвайки една от най-добрите подови настилки, които предлагаме на нашия сайт. Тръпката да стъпвате на нещо толкова красиво е несравнима и вие ще имате шанса да се уверите в думите ни, поръчвайки този модел.

Веднъж монтирали този под вие ще почувствате романтиката, комфорта изтънчеността, за които пишем в настоящото ревю. Публикуваме тази оферта за всеки, който държи на модерните интериорни решения към днешна дата.

В обобщение

Можете да разчитате на качеството предложено с марката „Клен Анданте Натюр” и да освежите помещенията в дома си. Шарките на паркета се асоциират по чудесен начин с всякакви видове мебелировка и килими, така че може да се каже, че светлата трислойна подова настилка пасва на най-различни интериори. За допълнителна информация относно монтажа, доставката и т.н. позвънете на нашите телефони.

Дървесен вид : Клен

Клас: Анданте

Колекция: Longstrip

Обработка: Олиран, Еколайн , Бял

Сглобка: Boen X-press Clic

Размери: 14 x 209 x 2200 мм

Арт. номер: MAGV3WTD

Производител: Boen Норвегия

Паркет дизайнер

Floorstudio ви дава възможност да изберете вашият паркет чрез перфектно визуализиране в няколко различни стаи.

Паркет дизайнер

Изпратете Вашето запитване

Вашето Име

Вашият Email

Запитване

Въведете изображението:
captcha

Добри предложения

Тук ще ви представяме нашите най-добри ценови предложения. Посетете страницата на избраният от вас продукт за да се запознаете с подробностите.

<< >>

Полезна информация

Паркетът е изключително важна част от обзавеждането на вашият дом . Важно е да знаете основни правила за качествен монтаж и поддръжка. Тук можете да потърсите и вдъхновение, разглеждайки нашата галерия или тествайте харесваният от вас модел в Паркет дизайнера.

Монтаж

Монтажът на паркета е изключително важен. Вижте как трябва да се прави.

Галерия

Галерия

Паркет Дизайнер

Floorstudio е прекрасен инструмент, който можете да използвате за да разберете, как ще изглежда вашият предпочитан паркет в различни стаи и в
Wordpress web design & SEO
Позвънете ни.
Посетете ни.