Избери своя паркет само с 3 клика

Трислоен паркет 3 strips

Светъл паркет

Паркет Клен Анданте

Паркет Клен Анданте

Цена: 130 лв/кв.м

Светъл трислоен паркет с горен слой от Клен, клас Анданте.

Паркет „Клен Анданте Натюр” за модерните хора

 Това е първият паркет от дървесен вид Клен, който представяме на нашия сайт www.floordesign.bg и се надяваме, че ще спечели вашето внимание с натуралния и модерен вид за различни видове помещения.

Паркетът е истинска находка за онези, които търсят съвременен дизайн и свежи цветове за подовото покритие на офиси и жилища. Чудесното съчетание на визия, практичност и лесен монтаж обуславят високите качествата на продукта, който предлагаме за обзавеждането ви.

На нашите страници ще откриете и „Клен Анданте Натюр – бял”, който също, както и това предложение има за цел да ви зарадва с добра устойчивост, привлекателен външен вид и страхотна цена, от която ще останете доволни.

Паркетите от Клен, както и всички останали видове в сайта ни са производство на Boen Норвегия и дизайнът им е асоцииран с модните тенденции при подовите настилки на стария континент и в световен мащаб.

Веднъж поръчали „Клен Анданте Натюр” вие ще усетите европейската класа в дома или фирмата ви. Специално този модел е подходящ за слабо и/или средно натоварени помещения като вие може да разчитате на пълна гаранция и перфектно обслужване от наша страна.

Към актуалния момент ние имаме доволни клиенти от цяла България като желанието ни е да продължим да продаваме само квалитетни стоки с ясен произход и високо качество.

Още подробности около настоящият модел и всички други продукти в нашия сайт, може да получите, веднага щом позвъните на нашите телефони или изпратите електронна поща с точно формулирани въпроси. Благодарим за вниманието ви и ще се радваме да бъдем полезни.

Дървесен вид : Клен

Клас: Анданте

Колекция: Longstrip

Обработка: Олиран, Еколайн

Сглобка: Boen X-press Clic

Размери: 14 x 209 x 2200 мм

Арт. номер: MAGV3HTD

Производител: Boen Норвегия

Паркет дизайнер

Floorstudio ви дава възможност да изберете вашият паркет чрез перфектно визуализиране в няколко различни стаи.

Паркет дизайнер

Изпратете Вашето запитване

Вашето Име

Вашият Email

Запитване

Въведете изображението:
captcha

Добри предложения

Тук ще ви представяме нашите най-добри ценови предложения. Посетете страницата на избраният от вас продукт за да се запознаете с подробностите.

<< >>

Полезна информация

Паркетът е изключително важна част от обзавеждането на вашият дом . Важно е да знаете основни правила за качествен монтаж и поддръжка. Тук можете да потърсите и вдъхновение, разглеждайки нашата галерия или тествайте харесваният от вас модел в Паркет дизайнера.

Монтаж

Монтажът на паркета е изключително важен. Вижте как трябва да се прави.

Галерия

Галерия

Паркет Дизайнер

Floorstudio е прекрасен инструмент, който можете да използвате за да разберете, как ще изглежда вашият предпочитан паркет в различни стаи и в
Wordpress web design & SEO
Позвънете ни.
Посетете ни.