Избери своя паркет само с 3 клика

Трислоен паркет 3 strips

Светъл паркет

Паркет Хикори

Паркет Хикори

Цена: 146 лв/кв.м

Светъл трислоен паркет с горен слой от Хикори. 

Паркет „Хикори” – свеж и привлекателен

Паркетът „Хикори” е част от светлата скандинавска колекция, която предлагаме на сайта www.floordesign.bg. Тази подова настилка демонстрира типичния градски стил на Норвегия и придава на помещенията ви привлекателен външен вид и свежест.

Моделът от дървесен вид „Хикори” е  подходящ за слабо и средно натоварени помещения.  Настилката е произведена в Boen Норвегия и е една от най-добрите на родния пазар до момента.

В случай, че изберете точно този паркет вие ще получите чувство за повече пространство и особената тръпка, че се намирате в бално помещение. Елегантната визия на паркета ще ви накара, да се пренесете в скандинавски салони за танци и да се насладите на финните шарки, които ще са в основата на вашето добро настроение.

Сред най-големите преимущества на модела са неговата износоустойчивост и дългосрочна гаранция и естествено елементарния монтаж, за които ще получите повече информация когато се свържете с консултантите в нашия магазин. Минуси няма, тъй като ние представяме само най-добрите решения за българските потребители.

Както и сами може да се уверите от  публикуваните снимките, паркет „Хикори” стои чудесно, монтиран в различните помещения на дома ви. Вие ще изберете дали да го сложите в спалнята, кухнята, хола, детската стая или дори коридора.

В обобщение

Качеството е гарантирано, а цената повече от добра. Оставяме на вас да прецените, дали това е паркетът, който търсите. Може да го поръчате в удобно за вас време от всяка точка на България. Ще се радваме да ви консултираме безплатно относно този и всички останали модели публикувани в уеб сайтът ни.

Дървесен вид: Хикори

Клас: –

Колекция: Longstrip

Обработка:    Лак ултра протект

Сглобка: Boen X-press Clic

Размери: 14 x 209 x 2200 мм

Арт. номер: HKGV4PTD

Производител: Boen Норвегия

 

Паркет дизайнер

Floorstudio ви дава възможност да изберете вашият паркет чрез перфектно визуализиране в няколко различни стаи.

Паркет дизайнер

Изпратете Вашето запитване

Вашето Име

Вашият Email

Запитване

Въведете изображението:
captcha

Добри предложения

Тук ще ви представяме нашите най-добри ценови предложения. Посетете страницата на избраният от вас продукт за да се запознаете с подробностите.

<< >>

Полезна информация

Паркетът е изключително важна част от обзавеждането на вашият дом . Важно е да знаете основни правила за качествен монтаж и поддръжка. Тук можете да потърсите и вдъхновение, разглеждайки нашата галерия или тествайте харесваният от вас модел в Паркет дизайнера.

Монтаж

Монтажът на паркета е изключително важен. Вижте как трябва да се прави.

Галерия

Галерия

Паркет Дизайнер

Floorstudio е прекрасен инструмент, който можете да използвате за да разберете, как ще изглежда вашият предпочитан паркет в различни стаи и в
Wordpress web design & SEO
Позвънете ни.
Посетете ни.