Избери своя паркет само с 3 клика

Трислоен паркет 3 strips

Светъл паркет

Паркет Дъб Червен Бейсик

Паркет Дъб Червен Бейсик

Цена: 100 лв/кв.м

Светъл трислоен паркет с горен слой от Дъб. Клас Бейсик.

Паркет „Дъб Червен Бейсик” лукс в червеникаво оцветяване

В случай, че търсите паркет, който да придаде европейска визия на вашия апартамент или офис, то предложението „Дъб Червен Бейсик” е точно като за вас. Луксозна и качествена, тази подова настилка с червеникаво оцветяване ще ви създаде мека и колоритна атмосфера вкъщи и на работното място.

С „Дъб Червен Бейсик” вие ще бъдете по-специални без да е нужно да харчите ”дебели суми” пари. Лесният монтаж на настилката и дългия и живот са само две от положителните и черти. На този етап нямаме сведения за каквито и да е проблеми относно приложението на модела.

Паркетът от дървесен вид дъб, ще ви накара да се гмурнете в уютната обстановка на натурално обзаведените битови стаи. Трябва да отбележим, че настилката се монтира елементарно и е подходяща най-вече за средно натоварени помещения.

Този модел ще допринесе за уникалния интериор на дома или кабинета ви, което е още една причина да му обърнете нужното внимание. Бъдете различни и направете добре впечатление на околните. Майсторската изработка на подовото покритие със сигурност ще зарадва всеки, който има възможността да разгледа вашите стаи.

Тази оферта е за хората търсещи висока устойчивост, дългосрочна гаранция, модерен дизайн и не на последно място автентичен стил.

Поръчайте оригинала днес

Червеният дъб в допълнение с мебелите ви е едно чудесно дизайнерско решение, което може да интегрирате в домовете и офисите си. Цената е достъпна и отговаря на скандинавското качество за подове. Ако имате нужда от допълнителни сведения относно представения модел, свържете се с нас на телефоните, които сме изписали в сайта.

Дървесен вид: Дъб

Клас: Бейсик

Колекция: Longstrip

Обработка:    Лак мат

Сглобка: Boen X-press Clic

Размери: 14 x 209 x 2200 мм

Арт. номер:REGVT5TD

Производител: Boen Норвегия

 

Паркет дизайнер

Floorstudio ви дава възможност да изберете вашият паркет чрез перфектно визуализиране в няколко различни стаи.

Паркет дизайнер

Изпратете Вашето запитване

Вашето Име

Вашият Email

Запитване

Въведете изображението:
captcha

Добри предложения

Тук ще ви представяме нашите най-добри ценови предложения. Посетете страницата на избраният от вас продукт за да се запознаете с подробностите.

<< >>

Полезна информация

Паркетът е изключително важна част от обзавеждането на вашият дом . Важно е да знаете основни правила за качествен монтаж и поддръжка. Тук можете да потърсите и вдъхновение, разглеждайки нашата галерия или тествайте харесваният от вас модел в Паркет дизайнера.

Монтаж

Монтажът на паркета е изключително важен. Вижте как трябва да се прави.

Галерия

Галерия

Паркет Дизайнер

Floorstudio е прекрасен инструмент, който можете да използвате за да разберете, как ще изглежда вашият предпочитан паркет в различни стаи и в
Wordpress web design & SEO
Позвънете ни.
Посетете ни.