Избери своя паркет само с 3 клика

Трислоен паркет 3 strips

Светъл паркет

Паркет Дъб Бял Концерто

Паркет Дъб Бял Концерто

Цена: 102 лв/кв.м

Светъл трислоен паркет с горен слой от Дъб. Клас Концерто.

Паркет „Дъб Концерто – бял” светлината вкъщи

В случай, че искате повече светлина вкъщи поръчайте паркета „Дъб Концерто – бял” и ще се сдобиете с един изчистен натурален паркет, който вън от всякакво съмнение ще достави на вас и семейството ви огромно удоволствие и комфорт.

Това е и един от най-добрите варианти за офис помещения, тъй като благодарение на атрактивната си визия ще накара вашите посетители и клиенти да се чувстват добре и удобно. Цената на подовата настилка е достъпна за всеки, като срещу парите си вие получавате дългосрочна гаранция и възможност за опростен монтаж.

Относно поставянето на паркета трябва да отбележим, че то е лесно дори без лепене и се извършва във възможно най-кратки срокове. Всичко това се дължи на отличната технология за сглобка на различните елементи.

Светлото подово покритие се комбинира с почти всякакви видове мебели и цветове на стените, така че всичко зависи от вкуса и фантазията ви. Накарайте пода да заблести с „Дъб Концерто” и обзаведете модерното си жилище още в днешния ден.

Това е една оферта за тези от вас, които държат на на здравите подове със съвременен дизайн. Купувайки този свеж модел паркет вие ще задоволите всичките си изисквания, че дори и повече.

Препоръчваме „Дъб Концерто” произведен от Boen Норвегия и гарантираме за неговата висока производителност за дома или работното място. Готови сме да дадем още информация относно монтажа, гаранционния срок и техническата характеристика, така че може да ни търсите по всяко време.

Радваме се, че избрахте нашите продукти и ви пожелаваме само позитивни емоции и много успехи.

 

Дървесен вид: Дъб

Клас: Концерто

Колекция: Longstrip

Обработка:    Лак мат

Сглобка: Boen X-press Clic

Размери: 14 x 209 x 2200 мм

Арт. номер:EIGV72TD

Производител: Boen Норвегия

 

Паркет дизайнер

Floorstudio ви дава възможност да изберете вашият паркет чрез перфектно визуализиране в няколко различни стаи.

Паркет дизайнер

Изпратете Вашето запитване

Вашето Име

Вашият Email

Запитване

Въведете изображението:
captcha

Добри предложения

Тук ще ви представяме нашите най-добри ценови предложения. Посетете страницата на избраният от вас продукт за да се запознаете с подробностите.

<< >>

Полезна информация

Паркетът е изключително важна част от обзавеждането на вашият дом . Важно е да знаете основни правила за качествен монтаж и поддръжка. Тук можете да потърсите и вдъхновение, разглеждайки нашата галерия или тествайте харесваният от вас модел в Паркет дизайнера.

Монтаж

Монтажът на паркета е изключително важен. Вижте как трябва да се прави.

Галерия

Галерия

Паркет Дизайнер

Floorstudio е прекрасен инструмент, който можете да използвате за да разберете, как ще изглежда вашият предпочитан паркет в различни стаи и в
Wordpress web design & SEO
Позвънете ни.
Посетете ни.