Избери своя паркет само с 3 клика

Трислоен паркет 3 strips

Светъл паркет

Паркет Дъб Анданте Бял

Паркет Дъб Анданте Бял

Цена: 108 лв/кв.м

Светъл трислоен паркет с горен слой от Дъб. Клас Анданте.

Паркет „Дъб Анданте бял” за модерното семейство

Сред многото скандинавски решения, които предлагаме за клиентите си, блести светлият паркет от дървесен вид „Дъб Анданте бял” Това е едно решение за повечето български домакинства, които желаят да модернизират апартаменти и къщи придавайки им, един уникален стил свързан с античността.

Актуалното ни предложение ще се хареса на всеки, който търси нещо по-различно за дома си. През годините ние сме свикнали да слагаме, едни и същи паркети, които демонстрират дърво, но тук говорим за една светла и изтънчена изработка, която ще погъделичка усещанията ви за естетика и лукс.

Този паркет се слага лесно и бързо, като вие може да му се порадвате броени часове след монтажа. Не забравяйте, че това е и един от моделите с най-много достойнства от изброените оферти поради своите специфики. Сред плюсовете на настилката са защитата и от обезцветяване и гальовната прегръдка, с която обхваща всяко ваше помещение.

В случай, че изберете този паркет вие ще получите чувственост и античен стил подобаващи на скандинавската действителност. От една страна се докосвате до модата, а от друга до уникалните практики за обзавеждане и интериорни решения. Норвежците разбират от дизайн  и го показват именно чрез тази настилка.

На практика това е паркетът, за който можем да пишем само суперлативи. Недостатъците липсват, а на потребителите остава насладата, от правилния избор за дома и офиса.

Ако търсите иновaции сред подовите настилки, то обърнете внимание на „Дъб Анданте бял”, който ще ви очарова с безспорните си качества и оригинален външен вид.

Свържете се с нас за още подробности относно издръжливостта и монтажа на този забележителен паркет.

Дървесен вид: Дъб

Клас: Анданте

Колекция: Longstrip

Обработка:    Еколайн

Сглобка: Boen X-press Clic

Размери: 14 x 209 x 2200 мм

Арт. номер:EIGV32TD

Производител: Boen Норвегия

 

Паркет дизайнер

Floorstudio ви дава възможност да изберете вашият паркет чрез перфектно визуализиране в няколко различни стаи.

Паркет дизайнер

Изпратете Вашето запитване

Вашето Име

Вашият Email

Запитване

Въведете изображението:
captcha

Добри предложения

Тук ще ви представяме нашите най-добри ценови предложения. Посетете страницата на избраният от вас продукт за да се запознаете с подробностите.

<< >>

Полезна информация

Паркетът е изключително важна част от обзавеждането на вашият дом . Важно е да знаете основни правила за качествен монтаж и поддръжка. Тук можете да потърсите и вдъхновение, разглеждайки нашата галерия или тествайте харесваният от вас модел в Паркет дизайнера.

Монтаж

Монтажът на паркета е изключително важен. Вижте как трябва да се прави.

Галерия

Галерия

Паркет Дизайнер

Floorstudio е прекрасен инструмент, който можете да използвате за да разберете, как ще изглежда вашият предпочитан паркет в различни стаи и в
Wordpress web design & SEO
Позвънете ни.
Посетете ни.