Избери своя паркет само с 3 клика

Трислоен паркет 3 strips

Светъл паркет

Паркет Бук Концерто

Паркет Бук Концерто

Цена: 166 лв/кв.м

Светъл трислоен паркет с горен слой от Бук. Клас Концерто.

Паркет „Бук Концерто Стронглайн” – европейският избор

 Представяме ви един от най-комерсиалните паркети, използвани от мнозина потребители живущи на стария континент. Става въпрос за „Бук Концерто Стронглайн” направил истинска революция сред съвременните подове. Светлата подова настилка е съблазнително решение  не само за дома, ами и за фирмата, която ръководите.

Благодарение на този паркет вашия бизнес ще придобие по изразителен вид, който гласи, че мислите за уюта и удобството на клиентите си. Моделът може да се срещне в редица офиси, банкови клонове, адвокатски кантори и други подобни, което говори за големия интерес, който предизвиква в обществото.

Най-тиражираните качества на паркета са неговата здравина и изключително привлекателна визия, съобразно последните модни трендове за домашно или бизнес обзавеждане. Използвайки този вид подово покритие вие ще придобиете чувство за фин елеганс, което със сигурност, ще ви вдъхне самочувствие.

Купете този чудесен трислоен паркет, който ще ви зареди с положителни емоции и ще задоволи амбицията ви да получите максимално завладяваща визия в различните помещения (хол, спалня, коридор и дори кухня). Вие ще получите максимално количество свежест заради светлия цвят и тънките букови шарки, които ще подействат за пълното ви удовлетворение.

Норвежките паркети се славят с това, че издържат на голямо натоварване, а цената им е повече от достъпна, както и сами може да се уверите ако поръчате „Бук Концерто Стронглайна”. Вие решавате дали подовата настилка от бук е за вас или не, бъдете сигурни, че закупувайки я, вие правите една чудесна инвестиция за обзавеждането ви.

Веднага след монтирането на паркета, може да се отдадете на релаксираща почивка в една по-луксозна и атрактивна среда. Надяваме се, че ще останете доволни и ви желаем успех.

Дървесен вид: Бук

Клас: Концерто

Колекция: Longstrip

Обработка:    спортен лак

Сглобка: нут и перо

Размери: 21 x 139 x 2200 мм

Арт. номер: BD377TLD

Производител: Boen Норвегия

 

Паркет дизайнер

Floorstudio ви дава възможност да изберете вашият паркет чрез перфектно визуализиране в няколко различни стаи.

Паркет дизайнер

Изпратете Вашето запитване

Вашето Име

Вашият Email

Запитване

Въведете изображението:
captcha

Добри предложения

Тук ще ви представяме нашите най-добри ценови предложения. Посетете страницата на избраният от вас продукт за да се запознаете с подробностите.

<< >>

Полезна информация

Паркетът е изключително важна част от обзавеждането на вашият дом . Важно е да знаете основни правила за качествен монтаж и поддръжка. Тук можете да потърсите и вдъхновение, разглеждайки нашата галерия или тествайте харесваният от вас модел в Паркет дизайнера.

Монтаж

Монтажът на паркета е изключително важен. Вижте как трябва да се прави.

Галерия

Галерия

Паркет Дизайнер

Floorstudio е прекрасен инструмент, който можете да използвате за да разберете, как ще изглежда вашият предпочитан паркет в различни стаи и в
Wordpress web design & SEO
Позвънете ни.
Посетете ни.