Избери своя паркет само с 3 клика

Трислоен паркет 3 strips

Светъл паркет

Паркет Бук Анимозо

Паркет Бук Анимозо

Цена: 84 лв/кв.м

Светъл трислоен паркет с горен слой от Бук. Клас Анимозо.

Паркет „Бук Анимозо” класика в жанра

Класическият паркет „Бук Анимозо” е стойностен избор за вашия чист и топъл дом. Този модел е уникален вариант за красиво и изчистено подово покритие, което да монтирате в къща или апартамент.

Положителните страни на паркета са много, както може да се уверите от представените технически характеристики в сайта. Купувайки тази подова настилка вие се грижите за грациозната визия на вашите помещения и ще се радвате на куп похвали от гостите ви.

Предлагаме широка гама от паркети произведени в Норвегия, които биха задоволили дори най-капризните потребителски вкусове. Продуктът „Бук Анимозо” е поредното ни елегантно решение за обзавеждането ви и то на превъзходна цена.

Настилката е подходяща за абсолютно всички видове стаи и е една чудесна оферта за всеки, който иска да върви в крак с градската мода.  Комбинацията на цветове, устойчивост и лесен монтаж придават неустоим колорит на актуалното ни предложение.

Подовата настилка „Бук Анимозо” няма минуси и се използва от голям брой български домакинства, искащи да се снабдят с удобна и функционална мебел. Разбира се, артикулът е купуван и от собствениците на фирми и търговски обекти за своите офиси, магазини и други типове помещения.

Потърсете ни днес

Оценката на специалистите за този паркет е висока предвид материала, изработката и дългата гаранция, която ще получите, ако решите да поръчате модела.

Готови сме да ви дадем и допълнителна информация относно индивидуалните му качества ако се свържете с нас на координатите ни за контакт. Очакваме вашите обаждания и се надяваме, че ще успеем да бъдем максимално полезни за вас.

Дървесен вид: Бук

Клас: Анимозо

Колекция: Longstrip

Обработка:    Еколайн, олиран

Сглобка: Boen X-press Clic

Размери: 14 x 209 x 2200 мм

Арт. номер:BDGV4HTD

Производител: Boen Норвегия

 

Паркет дизайнер

Floorstudio ви дава възможност да изберете вашият паркет чрез перфектно визуализиране в няколко различни стаи.

Паркет дизайнер

Изпратете Вашето запитване

Вашето Име

Вашият Email

Запитване

Въведете изображението:
captcha

Добри предложения

Тук ще ви представяме нашите най-добри ценови предложения. Посетете страницата на избраният от вас продукт за да се запознаете с подробностите.

<< >>

Полезна информация

Паркетът е изключително важна част от обзавеждането на вашият дом . Важно е да знаете основни правила за качествен монтаж и поддръжка. Тук можете да потърсите и вдъхновение, разглеждайки нашата галерия или тествайте харесваният от вас модел в Паркет дизайнера.

Монтаж

Монтажът на паркета е изключително важен. Вижте как трябва да се прави.

Галерия

Галерия

Паркет Дизайнер

Floorstudio е прекрасен инструмент, който можете да използвате за да разберете, как ще изглежда вашият предпочитан паркет в различни стаи и в
Wordpress web design & SEO
Позвънете ни.
Посетете ни.