Избери своя паркет само с 3 клика

Трислоен паркет 3 strips

Светъл паркет

Паркет Бук Анданте

Паркет Бук Анданте

Цена: 95 лв/кв.м

Светъл трислоен паркет с горен слой от Бук. Клас Анданте.

Паркет „Бук Анданте Натюр” – изберете оригинала

Паркетите от дървесен вид бук са широко разпространени към днешна дата. Разбира се, ние се грижим за това, клиентите ни да получат най-високо качество и поради тази причина искаме да ви запознаем, с модела „Бук Анданте Натюр”.

Това е един страхотен паркет, който ще впечатли гостите ви с нежно преплетени шарки, ясно изразена елегантност и естетика. Произведена от Buen Норвегия тази настилка ще ви зареди с положителни емоции и ще придаде очарователен вид на помещенията ви.

Предвид приемливата цена на този оригинален под вие може да обзаведете няколко стаи в апартамента или офиса и да им придадете по-модерен и съблазнителен дизайн. За никого не е тайна, че “скандинавската школа” за изработка на паркети е една от най-добрите в Европа, факт който ще забележите ако заложите на модел „Бук Анданте Натюр”.

Изберете съвременния лайфстайл за работна среда или семеен живот, гласувайки доверие на актуалното ни предложение за паркет.  Демонстрирайте вкус и се отпуснете сред уютната обстановка, която „Анданте Натюр” ще създаде специално за вас.

Този вид светла подова настилка се слива със стотици видове интериори, така че не е необходимо да сменяте мебелировката във вашите помещения. Ако сме пропуснали да напишем нещо, което ви интересува то чувствайте се добре дошли да зададете вашите въпроси на упоменатите в меню „контакти” адреси.

Надяваме се, че именно паркетът „Бук Анданте Натюр” ще бъде вашият избор за слабо или средно натоварени стаи. Благодарим за проявения интерес към един от най-добрите продукти в сайта ни и ви желаем светло бъдеще.

Дървесен вид: Бук

Клас: Анданте

Колекция: Longstrip

Обработка:    Еколайн, олиран

Сглобка: Boen X-press Clic

Размери: 14 x 209 x 2200 мм

Арт. номер:BDGV3HTD

Производител: Boen Норвегия

 

Паркет дизайнер

Floorstudio ви дава възможност да изберете вашият паркет чрез перфектно визуализиране в няколко различни стаи.

Паркет дизайнер

Изпратете Вашето запитване

Вашето Име

Вашият Email

Запитване

Въведете изображението:
captcha

Добри предложения

Тук ще ви представяме нашите най-добри ценови предложения. Посетете страницата на избраният от вас продукт за да се запознаете с подробностите.

<< >>

Полезна информация

Паркетът е изключително важна част от обзавеждането на вашият дом . Важно е да знаете основни правила за качествен монтаж и поддръжка. Тук можете да потърсите и вдъхновение, разглеждайки нашата галерия или тествайте харесваният от вас модел в Паркет дизайнера.

Монтаж

Монтажът на паркета е изключително важен. Вижте как трябва да се прави.

Галерия

Галерия

Паркет Дизайнер

Floorstudio е прекрасен инструмент, който можете да използвате за да разберете, как ще изглежда вашият предпочитан паркет в различни стаи и в
Wordpress web design & SEO
Позвънете ни.
Посетете ни.