Избери своя паркет само с 3 клика

Трислоен паркет 3 strips

Светъл паркет

Паркет Бук Алегро Балтик

Паркет Бук Алегро Балтик

Цена: 78 лв/кв.м

Светъл трислоен паркет с горен слой от Бук. Клас Алегро Балтик.

Паркет „Бук Алегро Балтик” изборът на елита

Потребителите, които искат да получат елитно обзавеждане за модерни домове могат да закупят „Бук Алегро Балтик” на ниска цена, която ще удовлетвори всички изисквания за качество и стил.

Това е една изключително престижна подова настилка в червени тонове, придаваща елегантен и дипломатичен привкус на различните видове помещения за дома и работното място.  Все повече клиенти купуват модела поради редицата положителни качества, които притежава.

За да не бъдем голословни ще споменем, че монтажът на паркета е повече от лесен и подът може да влезе в употреба непосредствено след полагането му във вашите стаи.

Така за много кратко време вие ще имате на лице изискана настилка и напълно нова визия било на апартамента, вилата или частния кабинет.

Скандинавските дизайнерски решения за подови покрития са признати в голям част от Европа, защото гарантират дълголетие и модерен подход за милиони домакинства и фирми. Днес ние ви предлагаме „Бук Алегро Балтик”, който при всички положения ще внесе ударна доза свежест на посоченото от вас място.

Моделът се препоръчва най-вече за слабо и средно натоварени помещения, което идва да рече, че не е особено подходящ за големи учреждения или корпорации. Ако имате нужда от настилка издържаща на високо натоварване то разгледайте останалите оферти в сайта ни.

В обобщение можем да кажем, че това е един оригинален паркет, който заслужава вашето внимание. Вижте допълнителна информация за използваните материали и сглобката на подовото покритие по-долу. Благодарим ви за проявения интерес към продукта и очакваме да влезете в контакт с нас.

Дървесен вид: Бук

Клас: Алегро Балтик

Колекция: Longstrip

Обработка:    Еколайн, олиран

Сглобка: Boen X-press Clic

Размери: 14 x 209 x 2200 мм

Арт. номер:BDGV8HTD

Производител: Boen Норвегия

 

Паркет дизайнер

Floorstudio ви дава възможност да изберете вашият паркет чрез перфектно визуализиране в няколко различни стаи.

Паркет дизайнер

Изпратете Вашето запитване

Вашето Име

Вашият Email

Запитване

Въведете изображението:
captcha

Добри предложения

Тук ще ви представяме нашите най-добри ценови предложения. Посетете страницата на избраният от вас продукт за да се запознаете с подробностите.

<< >>

Полезна информация

Паркетът е изключително важна част от обзавеждането на вашият дом . Важно е да знаете основни правила за качествен монтаж и поддръжка. Тук можете да потърсите и вдъхновение, разглеждайки нашата галерия или тествайте харесваният от вас модел в Паркет дизайнера.

Монтаж

Монтажът на паркета е изключително важен. Вижте как трябва да се прави.

Галерия

Галерия

Паркет Дизайнер

Floorstudio е прекрасен инструмент, който можете да използвате за да разберете, как ще изглежда вашият предпочитан паркет в различни стаи и в
Wordpress web design & SEO
Позвънете ни.
Посетете ни.