Избери своя паркет само с 3 клика

Трислоен паркет 3 strips

Светъл паркет

Паркет Бреза

Паркет Бреза

Цена: 92 лв/кв.м

Светъл трислоен паркет с горен слой от Бреза.

Паркет „Бреза” за вашия стилен дом

Представяме поредния светъл паркет, който ще допринесе за вашия стилен и уютен дом. Става въпрос за паркет „Бреза” придаващ оригинален вид на различните помещения при съществуващите видове имоти като апартаменти, къщи и дори вили.

Тази подова настилка, ще ви достави истинско удоволствие, тъй като предлага комбинирана цветова гама от сметаново бели багри преливащи се в елегантен жълтеникав цвят.

Паркетът се монтира лесно във всякакви стаи и им придава усещане за градска мода.

Урбанистичният подход на модела съвпада с изискванията на голяма част от притежателите на модерно обзаведени жилища или офиси.

Трябва да отбележим, че този паркет се препоръчва за средно и слабо натоварени помещения, което го прави идеален за вили, частни домове, кантори и студиа.

Подовото покритие ще зарадва всеки, който търси нежни и неангажиращи цветове, които не дразнят окото и психиката.

Скандинавската настилка за под гарантира висока производителност и пълен комфорт за клиентите. Всичко това ще получите със съответната гаранция и на изключително добра цена. Уверете се в качеството на паркета като прочетете неговите характеристики включващи използвани материали, размери, цветова гама и други.

Почувствайте семейния уют закупувайки продукта паркет „Бреза” и се насладете на една пълноценна домашна почивка. Тази наша оферта може да помогне да подобрите атмосферата вкъщи, да я направите по-свежа и приветлива от всякога.

Актуалното ни предложение ще удовлетвори собствениците на домове в големия град или на вили в провинцията. Нямаме и най-малкото съмнение, че ще останете възхитени от чудесния продукт, който представихме на вашето внимание. Желаем ви удобен и спокоен живот.

Дървесен вид: Бреза

Клас:

Колекция: Longstrip

Обработка:    Еколайн, олиран

Сглобка: Boen X-press Clic

Размери: 14 x 209 x 2200 мм

Арт. номер:BJGV9HTD

Производител: Boen Норвегия

 

Паркет дизайнер

Floorstudio ви дава възможност да изберете вашият паркет чрез перфектно визуализиране в няколко различни стаи.

Паркет дизайнер

Изпратете Вашето запитване

Вашето Име

Вашият Email

Запитване

Въведете изображението:
captcha

Добри предложения

Тук ще ви представяме нашите най-добри ценови предложения. Посетете страницата на избраният от вас продукт за да се запознаете с подробностите.

<< >>

Полезна информация

Паркетът е изключително важна част от обзавеждането на вашият дом . Важно е да знаете основни правила за качествен монтаж и поддръжка. Тук можете да потърсите и вдъхновение, разглеждайки нашата галерия или тествайте харесваният от вас модел в Паркет дизайнера.

Монтаж

Монтажът на паркета е изключително важен. Вижте как трябва да се прави.

Галерия

Галерия

Паркет Дизайнер

Floorstudio е прекрасен инструмент, който можете да използвате за да разберете, как ще изглежда вашият предпочитан паркет в различни стаи и в
Wordpress web design & SEO
Позвънете ни.
Посетете ни.